Aanbieding Houten vloeren

De zomer zit er weer op en dat betekent dat de tijd van het binnenleven er weer aankomt. Tijd voor een vernieuwing in het interieur. Uw vloer is een bepalende factor in uw interieur en deze kan uw woning maken of breken. Wij hebben nu een zeer scherpe aanbieding in een Lamel vloer. Deze vloeren kenmerken zich door een uitermate stabiele toplaag gelijmd op een vuren onderlaag. Kwaliteit is bij deze vloeren dus gewaarborgd.

Eiken naturel rustiek mix 18 cm breed 4 mm toplaag, is geolied in wit of naturel. Andere kleuren in overleg

 

18 cm breed!!

 

 

Van € 55,00

 

Nu voor: € 47,50 p/m²!!


 

 

Deze vloeren kunnen wij ook voor u leggen. De prijs voor het leggen bedraagt:

 

€ 20,00 p/m²

Wat krijgt u dan voor deze € 20,00? Standaard inbegrepen is een ondervloer van 6 mm incl. vochtscherm (€ 3,95 p/m²), een platte plint (€2,50 p/m²), het leggen en het oliën van de vloer in naturel olie (€ 15,00).

U kunt de vloer op de volgende manieren bij ons bestellen:

- in de winkel: U kunt een vloer uitzoeken en de kleuren op een groter vlak bekijken. Na het uitzoeken maken we een afspraak om de vloer bij u thuis te komen opmeten. Klik hier voor de adresgegevens

- telefonisch: wij maken een afspraak en komen bij u langs met de mogelijke kleuren

Reserveren is makkelijk u laat naam, adres, telefoonnummer achter op ons reactie formulier en wij reserveren de vloer direct bij de leverancier.

Klik hier voor het reactieformulier.

Deze aanbieding is geldig voor de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Dus kan ook geleverd worden in Groningen, Assen, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten en alle tussenliggende plaatsen.

 


Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!