PDF Afdrukken E-mailadres

Horren

Heeft u ook zo'n last van vliegen en insecten die u uit uw slaap houden. Om hier iets aan te doen leveren wij een pakket kant-en-klare en maatwerk horren tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kijkt u ook eens in onze webshop en laat u verbazen door onze prijzen voor de meeste standaard horren. Onze standaard horren worden gemaakt door Hamstra en zijn leverbaar met een uiterst korte levertijd.

Deurhorren

Quality Parket levert kant-en-klare hor oplossingen voor deuren. Aluminium deurrolhorren, deurhorren, Plissé deurhorren en schuifhordeuren in verschillende kwaliteiten en kleurstellingen maken het mogelijk het juiste product voor nagenoeg elke situatie te vinden, daarnaast kunnen wij u ook een maatwerk optie aanbieden.

 

Raamhorren

Vanzelfsprekend bieden wij ook geschikte hor oplossingen voor op ramen. Het standaard assortiment aluminium raamrolhorren is in diverse kleurstellingen en in vele maatvoeringen leverbaar. Het basisassortiment bestaat al uit 23 maten zodat voor bijna elke venstermaat een kant-en-klare hor oplossing voor handen is.

 

Voordeel op horren

Als u van ons een prijsindicatie wilt hebben kunt u via deze link de maten doorgeven en wij geven u vrijblijvend een passende offerte voor uw situatie. Voordat wij de horren bij u komen plaatsen komen wij altijd langs om de hor in te meten, zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan. U kunt tegenwoordig ook makkelijk via onze webshop de prijzen van de horren bekijken!

Horren die wij plaatsen in Donkerbroek, Oosterwolde, Waskemeer, Haule, Makkinga, Wijnjewoude, Appelscha, Ravenswoud, Fochteloo, Haulerwijk, Hoornsterzwaag en Jubbega worden gratis opgemeten en geplaatst!

 

 


Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!