800--vloeren-verouderd-gerookt-witgeolie

Plankenvloeren

Door hun nostalgische uiterlijk zijn plankenvloeren enorm populair. Reeds in de 16e eeuw kwam men vloerdelen regelmatig tegen. Dit waren meestal vloeren, gemaakt van "zachtere" naaldhoutsoorten zoals vuren en grenen. Omdat men tegenwoordig beschikt over modernere gereedschappen kiest men vandaag de dag meestal voor parket in het hardere eiken of zelfs voor de nog hardere tropische hardhoutsoorten. In ons assortiment voeren wij verschillende houtsoorten en verschillende bewerkingen, bij een bezoek aan onze showroom kunnen wij u een idee geven van de mogelijkheden. Wilt u van tevoren een weten wat u ongeveer kwijt bent aan uw houten vloer dan kunt u via ons contactformulier een vrijblijvende offerte opvragen.

Duoplank Dennebos Flooring

Doordat massieve vloerdelen erg gevoelig zijn voor wisselingen in luchtvochtigheid, leveren we bijna alleen nog maar half massieve vloeren, ook wel duoplank, waarbij een toplaag van de gewenste houtsoort verlijmd wordt op een onderlaag van berkentriplex. Door dit verlijmingsproces wordt de werking van de houten vloer tegengegaan, waardoor een stabielere plank ontstaat. Onze leverancier Dennebos Flooring uit Raalte heeft dit proces geperfectioneerd en levert al zijn vloeren onder het FSC keurmerk. U bent hierdoor gegarandeerd dat uw vloer niet een aanslag op ons milieu is. Daarnaast maken zij in hun productie gebruik van mensen die ze hebben overgenomen uit een stop gezette sociale werkplaats van de lokale overheid. Dennebos Flooring is erg bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Houten vloer op vloerverwarming?

Jazeker door het verlijmingsproces is onze duoplank vloer uitermate stabiel geworden en kan daardoor zelfs gebruikt worden op vloerverwarming en zelfs op vloerkoeling. Wij zijn selectdealer van de samengestelde houten vloeren van Dennebos flooring. Deze Nederlandse producent gaat zelfs zover dat ze een garantie geven op het leggen van de Cattle vloeren op vloerverwarming, mits voldaan wordt aan de door hun gestelde eisen. Als enige leverancier kunnen zij de houten vloeren leveren met een din en iso keurmerk.


 


Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!