PDF Afdrukken E-mailadres

 

Houten vloeren Assen

Woont u in Assen en bent u op zoek naar een houten vloer. Kijk dan eens bij Quality Parket in Donkerbroek en laat u verrassen.  Wij leveren alleen houten vloeren van de hoogste kwaliteit en levering en leggen in Assen is geen probleem! Vindt u de afstand te groot, dan kunt u er ook voor kiezen om uw houten vloer waar dan ook thuis in Assen uit te zoeken. Wij komen dan geheel vrijblijvend bij u langs met showborden van houten vloeren waar u ook woont in de regio Assen! Bent u op zoek naar een houten vloer vraagt u dan voor de zekerheid een offerte op via ons contactformulier

Soorten houten vloeren

Er zijn vele houtsoorten, maar niet alle houtsoorten zijn geschikt om houten vloeren van te maken. Wij voeren een breed segment houten vloeren. U vindt bij ons dus niet alleen de standaard houten vloeren, maar ook FSC gekeurde tropische houtsoorten. Ook in eiken vindt u bij ons zeer speciale bewerkingen die u niet veel zult tegenkomen. Dit zorgt ervoor dat uw vloer, uw unieke houten vloer in Assen wordt. Alle bewerkingen van de houten vloeren zorgen voor een eigen uitstraling van uw houten vloer. Om alvast een impressie te krijgen kunt u op de site zien welke houten vloeren wij zoal in Assen en omstreken gelegd hebben.

Houten vloeren van Dennebos

Houten vloeren zijn er in vele kwaliteiten, maar wij kiezen voor houten vloeren van Dennebos Flooring. De houten vloeren van Dennebos zijn voorzien van een NEN certificering en zijn altijd gekapt onder het  FSC keurmerk. Dat betekent dat u verzekerd bent van een mooie houten vloer met de garantie dat uw kinderen en kleinkinderen ook nog een keer een houten vloer kunnen kopen, want voor elke gekapte boom worden er twee teruggeplaatst.

Kijk ook eens bij onze aanbieding in houten vloeren!

Kijkt u gerust eens verder op onze site...


 

 


Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!