Laminaat

 

Bent u op zoek naar een laminaatvloer? Quality Parket is de leverancier van laminaat in de gemeente Ooststellingwerf. Na een periode van vijf jaar in Oosterwolde, zitten we inmiddels alweer meer dan vijf jaar aan de hoofdweg in Donkerbroek. Door onze jarenlange goede relatie met de grote laminaatmerken hebben wij de hoogste kortingen gekregen en dat merkt u als consument weer aan onze scherpe prijzen. En sinds het begin van 2014 zijn wij ook met een laminaat webwinkel op het internet te vinden. Kijk daarvoor eens op www.qualitylaminaat.nl.

Waarom zou u uw laminaat bij Quality Parket kopen?

 

 • Eigen leggers
 • Gedegen advies
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Scherpe prijs
 • Dichtbij
Uw laminaat is ons visite kaartje, dus wij willen dat uw vloer er perfect bij ligt. Als u dus zelf wilt leggen krijgt u een spoed cursus laminaat leggen en het telefoonnummer van de legger voor als u er niet uitkomt op een tijdstip dat de showroom gesloten is.

Topmerken laminaat

Wij werken alleen met de volgende top laminaat merken:

 • Quick Step
 • Douwes Dekker
 • Balterio
 • LocFloor
 • Vitality
 • Hoomline

Daarnaast voeren wij nog een aantal submerken uit dezelfde fabrieken. Deze submerken maken hetzelfde product alleen zijn ze iets aantrekkelijker in prijs.

Prijzen laminaat

Wilt u weten wat u ongeveer kwijt bent voor een laminaatvloer, dan kunt u in onze webshop uiteraard een prijsberekening maken van wat u ongeveer kwijt bent voor uw nieuwe laminaatvloer. U kunt alle onderdelen erbij kiezen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Laminaat zelf leggen of laten doen?

Voor het leggen van een laminaatvloer is altijd wel een broer, oom of een kennis te vinden die dit wel eens gedaan heeft en dit goed kan. Wij kunnen hierin altijd een beetje ondersteuning geven met tips van de vakman, zodat uw mooie vloer er ook echt mooi in komt te liggen. Het nadeel van het zelf leggen van Uw laminaat is dat u geen "leggersgarantie" krijgt. Wij willen dat de vloeren die door ons gelegd zijn er ook echt mooi bij liggen, zodat de klanten reclame voor ons maken. Dit kan alleen als u ten volste tevreden bent, wij komen dan ook graag eens langs na verloop van tijd om eens die paar plintjes vast te zetten. Dat is geen probleem en hoort allemaal bij onze service. Een ander voordeel van het laten leggen van uw laminaatvloer is dat wij uw laminaat een stuk sneller en mooier kunnen leggen, omdat wij hier veel ervaring in hebben. Wij proberen door het gratis zagen van uw keukenplint of deuren of het inzagen van uw kozijnen (indien mogelijk) een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken. Wij zullen u dus altijd aanraden om uw laminaat door ons te laten leggen. U kunt op onze webshop www.qualitylaminaat.nl eens kijken wat de mogelijkheden zijn.

Waar leveren wij allemaal laminaat?

In onze webshop kunt u precies vinden waar ons laminaat gratis bezorgd wordt en waar u een kleine vergoeding geeft voor bezorging. Een bezoekje aan onze showroom behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ons laminaat vindt u in veelal terug in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Maar door onze goede naam in de regio vindt u onze laminaatvloeren het meest in Appelscha, Oosterwolde, Donkerbroek, Haulerwijk, Wijnjewoude, Gorredijk, Drachten, Beetsterzwaag en nog vele andere plaatsen in Ooststellingwerf, Opsterland en Smallingerland.

 


Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!