Maatwerkkasten van Quality Parket

Maatwerk kasten

Bij Kastenspecialist Quality Parket bent u op het juiste adres voor alle soorten kasten op maat waaronder:

Draaideurkast met uittrekbare legplanken van 1 meter diepDaarnaast maken wij ook voor uw kantoor of archiefruimte een kast op maat. Overal waar u een kast op maat wilt hebben kunnen wij een mogelijkheid creëren om iets voor u te betekenen. Op de foto's krijgt u een kleine indruk van het werk wat we allemaal verrichten.

De kasten worden door ons ingemeten, besteld en bij u thuis op maat gemaakt. Wij creëren onder elk schuin dak of in elke nis een perfecte opbergruimte of kledingkast. Ook bent u bij ons op het juiste adres voor elke op maat gemaakte kast, waarin wij schuifwanden, draaideuren of een klepkast kunnen maken. Ook combinaties van dit alles zijn mogelijk. Wat u bedenkt proberen wij voor u te realiseren.

Heeft u een kamer over dan kunnen wij daar een complete inloopkast in plaatsen. Klikt u op een van de drie mogelijkheden in het tabblad om meer te weten te komen over uw wensen of breng een bezoek aan onze showroom om de verschillende mogelijkheden te zien. Bij ons bestaat het fenomeen standaard niet elke kast wordt op maat gemaakt. Om de keuze wat makkelijker te maken maken we soms wel gebruik van standaard elementen. Maar ook in deze standaard eleKlassieke draaideurkast Heerenveenmenten kunt u weer verschillende keuzes maken en dingen naar eigen wens aanpassen. Ook het begrip standaard diepte krijgt bij ons een andere lading. Wij gebruiken standaard een legplank diepte van 56 cm, maar als u er liever voor wilt kiezen om uw kast 100 cm diep te maken, dan kunnen wij zoals u op de foto ziet een kast maken met uittrekbare legplanken. Ook kunt u  uiteraard uw kast slechts 25 cm diep laten maken. Alle opties staan open de keuze is aan u

Wij kunnen altijd vrijblijvend een offerte en/of een 3-d tekening voor u maken. Mocht u een 3d tekening willen laten maken, neem dan vooraf contact met ons op. Wij kunnen dan een afspraak met u maken om alles door te nemen.

Heeft u nog vragen of wilt u per email een prijsindicatie van uw gewenste kast op maat krijgen klik dan hier voor het telefoonnummer of e-mailadres.

wij leveren onze kledingkasten in Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, noord oost polder, Flevoland, Assen, Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en op vele andere plekken

 


Aanbieding schuifwandkast!

Er is een fout gemaakt bij de inkoop, waarvan u nu kunt profiteren!!

Wees er snel bij, want het betreft hier vier schuifdeurwanden van 240 cm breed. Dit betreft schuifdeuren uit het luxe segment. Wij hebben hier een speciale aanbieding van gemaakt inclusief een interieur en twee zijwanden (voor vrije plaatsing in de ruimte) met 20% korting. Wij plaatsen en vermaken de schuifdeurkasten naar uw specifieke situatie. Het interieur kan nog op bestelling gemaakt worden (meer of minder prijs wordt verrekend). De deuren zijn uitgevoerd in aluminium, met een gekogellagerd loopwerk. De schuifdeuren zijn 240 cm breed en maken wij op maat voor u onder uw plafond. De kleur van deze deuren is jasmijn of babyblauw. De kleur is eventueel nog bespreekbaar.

Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!