Doorgangsdeuren en Afsluitwanden

Doorgangsdeuren en Scheidingswanden

Doorgangsdeuren

Onze schuifdeuren kunnen zowel 'rollen' als 'hangen'. Bij een hangend WDS Air systeem kan de vloer gewoon doorlopen zodat een drempelloze overgang ontstaat naar een aansluitende ruimte. Dit kan een garderobekamer/inloopkast zijn, maar natuurlijk ook een werkplek, hal of ander vertrek. U kunt ook kiezen voor een volledige gelaagd glazen deur.

Scheidingswanden.

Een schuif- of vouwdeur is nuttig voor het her- of verbergen van een kastenwand. Maar met name de schuifwanden, deze zijn uitermate geschikt om als scheiding te dienen tussen twee ruimtes.

Klik hier en wij maken vrijblijvend een offerte op maat met 3d tekening 

 


Aanbieding schuifwandkast!

Er is een fout gemaakt bij de inkoop, waarvan u nu kunt profiteren!!

Wees er snel bij, want het betreft hier vier schuifdeurwanden van 240 cm breed. Dit betreft schuifdeuren uit het luxe segment. Wij hebben hier een speciale aanbieding van gemaakt inclusief een interieur en twee zijwanden (voor vrije plaatsing in de ruimte) met 20% korting. Wij plaatsen en vermaken de schuifdeurkasten naar uw specifieke situatie. Het interieur kan nog op bestelling gemaakt worden (meer of minder prijs wordt verrekend). De deuren zijn uitgevoerd in aluminium, met een gekogellagerd loopwerk. De schuifdeuren zijn 240 cm breed en maken wij op maat voor u onder uw plafond. De kleur van deze deuren is jasmijn of babyblauw. De kleur is eventueel nog bespreekbaar.

Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!