PDF Afdrukken E-mailadres

Inloopkasten

Voor veel mensen is een inloopkast het absolute einde. Een opbergsysteem dat gebaseerd is op het gemakkelijk vinden van uw kleding, schoenen en accessoires. De mogelijkheden tot het maken van een inloopkast zijn eindeloos. Onze inloopkasten worden steeds vaker in het ontwerp van een nieuwe woninInloopkast Drachten met bijpassende verlichtingsbalkg meegenomen, maar juist ook in een bestaande situatie komen onze inloopkasten goed tot hun recht. Zo hebben we al vele inloopkasten in de meest uiteenlopende situaties geplaatst. Van inloopkasten op een beperkte ruimte van 3 m² tot inloopkasten in een volledige kamer van 20 m². U zult verbaasd staan van de ruimte die te creëren is vanuit een kleine niet gebruikte kamer. Op de foto rechtsonder ziet u een inloopkast gemaakt in een verbindingshal. Er is optimaal gebruik gemaakt van de geboden ruimte met 4 hanggedeeltes van 55 cm breed en een van 90 cm breed, met daarnaast nog 10 legplanken om kleding neer te leggen.

Geen ruimte?

In bijna elk huis is een ruimte over die niet optimaal benut wordt. Een inloopkast in een moeilijke hoek of een extra kamer kan dan een oplossing bieden waaruit u optimaal plezier uit kunt halen. De inloopkasten van Kastenspecialist Quality Parket wordt op maat gemaakt, dus ze passen in elke situatie.
Wij denken graag met u mee om die lastige hoek optimaal te kunnen benutten en kunnen de kast in 3D voor u tekenen met ons tekenprogramma. U krijgt een exacte indruk van de in te vullen situatie.

Onze inloopkasten staan door heel Noord-Nederland in Groningen, Friesland, Drenthe. Omdat wij mooi centraal in het noorden liggen kunt u onze showroom vaak binnen een uur bereiken. Groningen, Leek, Roden, Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Assen, Emmen en Hoogeveen zijn veelal binnen een half uur te rijden.Inloopkast Groningen op een kleine ruimte

Wat kost dat dan zo'n inloopkast?

Wij werken altijd op basis van een offerte en een budget. Als u ons doorgeeft welk budget u heeft dan kunnen wij aan de hand daarvan een optimale berekening maken van de mogelijkheden. Heeft u een klein budget dan is het bijvoorbeeld niet verstandig om te kiezen voor veel laden, want dat maakt het veel duurder. Als u wilt weten wat u voor een bepaald budget kunt kopen, geeft u dat dan via onderstaande link door en u krijgt bijna altijd binnen een dag een reactie. Ook kunt u een schets of foto van uw gewenste inloopkast naar ons mailen dan kunnen wij u vrijblijvend een offerte maken op basis van de maten die u doorgeeft.

Klik hier en wij maken een vrijblijvende offerte op maat met 3d tekening

 

 


Aanbieding schuifwandkast!

Er is een fout gemaakt bij de inkoop, waarvan u nu kunt profiteren!!

Wees er snel bij, want het betreft hier vier schuifdeurwanden van 240 cm breed. Dit betreft schuifdeuren uit het luxe segment. Wij hebben hier een speciale aanbieding van gemaakt inclusief een interieur en twee zijwanden (voor vrije plaatsing in de ruimte) met 20% korting. Wij plaatsen en vermaken de schuifdeurkasten naar uw specifieke situatie. Het interieur kan nog op bestelling gemaakt worden (meer of minder prijs wordt verrekend). De deuren zijn uitgevoerd in aluminium, met een gekogellagerd loopwerk. De schuifdeuren zijn 240 cm breed en maken wij op maat voor u onder uw plafond. De kleur van deze deuren is jasmijn of babyblauw. De kleur is eventueel nog bespreekbaar.

Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!