Schuifwandkasten

Quality Parket biedt u eindeloos veel mogelijkheden om de schuifwandkast te creëren die naadloos aansluit bij uw interieur en inrichting. Heeft u in uw slaapkamer bijvoorbeeld een schuine wand, dan kunnen wij hier kledingkasten onder bouwen op elke gewenste manier. De cKlassieke kast in de berging met een mooi weggewerkte wasmachineombinaties in kleuren zijn eindeloos. Maar ook een kast in uw berging behoort tot de mogelijkheden. U kunt op deze manier wasmachine en droger wegwerken in een kast op maat en daarnaast nog voldoende ruimte overhouden om voorraad in op te slaan. U kunt ervoor kiezen om laden toe te passen of schoenenrekken.

 

Verschillende deuren

 

Om te beginnen bestaat uw kast vaak uit deuren alleen hierin zijn de mogelijkheden al eindeloos. Er zijn deuren te krijgen met een houtdecor en deuren in uni-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit

spiegeldeuren in diverse kleuren en getinte glaspanelen. Ook deuren met een vakverdeling en klassieke deuren behoren tot de mogelijkheden. In de klassieke deuren zijn de mogelijkheden in profielen en kleuren ook weer groot. Zo kunt u bijvoorbeeld uw deuren uit kiezen zodat ze matchen met uw binnendeuren, maar u kunt er ook voor kiezen om een heel strak model te nemen. Daarnaast hebben we sinds kort ook nog een totaal profielloos systeem, waarbij de zij en onderprofielen weg zijn gelaten om plaats te maken voor stijlvolle handgrepen. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden kunt u een bezoek brengenaan onze showroom of aan de website van onze leverancier www.garobe.com. Ook willen wij graag een indruk geven van de prijzen, maar door de diversiteit in keuze en maatvoering kan dit alleen als u een mailtje met de afmetingen stuurt. U krijgt dan binnen een werkdag een reactie.

 

Interieuren

 

Om uw schuifwandkast compleet te maken heeft u ook een interieur nodig. Het interieur kan bestaan uit standaard elementen maar ook uit een speciaal voor u op maat gemaakt interieur. Om een indruk te krijgen van de standaard maten kunt u wederom een bezoek brengen aan een van onze leveranSchuifwandkast Oosterwoldeiers www.garobe.com. Maar als u ervoor kiest om zelf een interieur te ontwerpen met afwijkende maten, zodat bijvoorbeeld uw wasmachine er precies in past, dan maken wij deze voor u op maat tegen een geringe meerprijs. Ook voor de interieuren geldt dat er weer veel keuzevrijheid is in kleur en structuur. Ladeblokken, draadmanden en andere handige opbergaccessoires completeren het opberggemak.

 

Bij alle onderdelen van uw schuifwandkast kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen, zodat u altijd een schuifwandkast volledig naar uw eigen wensen ontwerpt. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden kunt u onze showroom bezoeken in hart van de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Onze kwaliteitskasten staan in alle drie noordelijke provincies van Emmen tot Leeuwarden en van Delfzijl tot Sneek. Onze showroom ligt binnen 30 minuten van de meeste grote steden in noord Nederland zoals Assen, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en Leeuwarden

 

Kijk eens bij onze foto's om een indruk van de mogelijkheden te krijgen.

 

Klik hier en wij maken vrijblijvend een offerte op maat met 3d tekening


 


Aanbieding schuifwandkast!

Er is een fout gemaakt bij de inkoop, waarvan u nu kunt profiteren!!

Wees er snel bij, want het betreft hier vier schuifdeurwanden van 240 cm breed. Dit betreft schuifdeuren uit het luxe segment. Wij hebben hier een speciale aanbieding van gemaakt inclusief een interieur en twee zijwanden (voor vrije plaatsing in de ruimte) met 20% korting. Wij plaatsen en vermaken de schuifdeurkasten naar uw specifieke situatie. Het interieur kan nog op bestelling gemaakt worden (meer of minder prijs wordt verrekend). De deuren zijn uitgevoerd in aluminium, met een gekogellagerd loopwerk. De schuifdeuren zijn 240 cm breed en maken wij op maat voor u onder uw plafond. De kleur van deze deuren is jasmijn of babyblauw. De kleur is eventueel nog bespreekbaar.

Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!