Zonwering op maat

Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonwering. Wij werken uitsluitend met zonwering van Nederlandse of Duitse makelij, omdat we alleen dan de kwaliteit kunnen garanderen die wij graag willen leveren. Kiest u voor zonwering van Quality Parket dan bent u gegarandeerd van een scherpe prijs voor een kwalitatief hoogwaardig product. Wij werken dan ook uitsluitend met motoren van Somfy. Somfy motoren blinken uit in de enorme keuzemogelijkheden en de uitmuntende kwaliteit en service

Wat voor types zonwering zijn er?Markiezen

Er zijn verschillende types zonwering van screens tot markiezen en van rolluiken tot terrasschermen. Wat heeft u nu eigenlijk nodig? Het type zonwering dat u nodig heeft hangt erg af van uw persoonlijke smaak en de doeleinden waarvoor u de zonwering wilt gebruiken. Heeft u een modern huis dan is het vaak mooier om screens of rolluiken te kiezen. Maar heeft u een oudere woning dan is het vaak mooier om een markies te plaatsen. Op de verschillende pagina's in het menu hiernaast kunt u zien wat voor zonwering u zoekt en waarvoor deze gebruikt worden.

Reparatie bestaande zonwering

Ook kunnen wij uw bestaande zonwering voorzien van een nieuw doek. Door onze jarenlange ervaring zijn wij hier in gespecialiseerd geraakt en kunnen we bijna alle zonweringen een tweede kans geven. Doordat we ook vaak zonwering vervangen hebben we ook van de oudere types zonwering wel onderdelen op voorraad liggen. Vraag eens vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat u verrassen door de lage prijzen van zonwering reparatie!

Wij brengen graag vrijblijvend een offerte uit voor uw zonweringswens. Als u de maten doorgeeft van de breedte, hoogte en uitval dan kunt u binnen korte tijd een offerte tegemoet zien. Vraag hier een offerte aan.

Wij leveren onder andere zonwering in Oosterwolde, Donkerbroek, Appelscha, Makkinga, Haulerwijk en Jubbega

 


Geef uw zonnescherm een tweede kans!

Doordat wij jarenlange ervaring hebben in het plaatsen van zonwering kunnen wij ook uw zonwering een tweede kans geven. Uw bestaande zonwering hoeft nog niet af te zijn als het doek verkleurd is, wij kunnen het doek van uw zonwering vervangen waardoor de zonwering weer als nieuw is. De bandopwinders worden ook vaak vergeten te onderhouden waardoor deze kapot kan gaan. Het vervangen hiervan is voor ons gesneden koek.

Belt u gerust eens, zodat wij kunnen kijken of uw zonwering nog een tweede kans verdient.
Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!