Markiezen

markiezen

Markiezen

Een markies is de meeste effectieve manier van zonweren! Want ook aan de beide zijkanten van een raam of tuindeur krijgt de zon niet de gelegenheid om naar binnen te schijnen. Door de markies te vervaardigen in een zogenaamd pet-model, kan toch een juiste doorloophoogte gecreƫerd worden!

Misschien hoort het gewoon bij uw huis: dat mooie afgeronde, die galante uitstraling! De markiezen zijn bij ons te krijgen in traditioneel grenen hout, maar ook in hardhout en aluminium.

Daarnaast blijft de markies haar nostalgische karakter behouden, vanwege de chique gefreesde sierranden in de hardhouten of grenen houten omkasting. De kleur van deze omkasting en van de aluminium of houten slagen bepaalt u zelf!

Wederom hebben wij hier weer een Nederlands product gekozen, zodat de service en garantie optimaal gewaarborgd zijn.

 


Geef uw zonnescherm een tweede kans!

Doordat wij jarenlange ervaring hebben in het plaatsen van zonwering kunnen wij ook uw zonwering een tweede kans geven. Uw bestaande zonwering hoeft nog niet af te zijn als het doek verkleurd is, wij kunnen het doek van uw zonwering vervangen waardoor de zonwering weer als nieuw is. De bandopwinders worden ook vaak vergeten te onderhouden waardoor deze kapot kan gaan. Het vervangen hiervan is voor ons gesneden koek.

Belt u gerust eens, zodat wij kunnen kijken of uw zonwering nog een tweede kans verdient.
Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!