Terrasscherm

Een terrasscherm, ook wel knikarmscherm, van Husol is een hoogwaardig terrasscherm, uitgevoerd in zwaar aluminium en gemaakt in Nederland. Door het gebruik van dikke aluminium profielen wordt een waardevolle investering en een lange levensduur gegarandeerd. Wij leveren de knikarm in verschillende types o.a. de cassettemodellen en 2 of 3 buis systemen. Ook kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren voor zowel de kast als voor de doeken. Voor gemotoriseerde schermen werken wij uitsluitend met de topproducten van Somfy.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in onze showroom over welk type scherm in uw situatie het beste past.

Onze terrasschermen hangen bv in Oosterwolde, Donkerbroek, Gorredijk, Beetsterzwaag, Drachten en op nog vele andere plekken.

 


Geef uw zonnescherm een tweede kans!

Doordat wij jarenlange ervaring hebben in het plaatsen van zonwering kunnen wij ook uw zonwering een tweede kans geven. Uw bestaande zonwering hoeft nog niet af te zijn als het doek verkleurd is, wij kunnen het doek van uw zonwering vervangen waardoor de zonwering weer als nieuw is. De bandopwinders worden ook vaak vergeten te onderhouden waardoor deze kapot kan gaan. Het vervangen hiervan is voor ons gesneden koek.

Belt u gerust eens, zodat wij kunnen kijken of uw zonwering nog een tweede kans verdient.
Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!