Uitvalscherm

uitval

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is erg functioneel en is bovendien ook een verfraaiing van uw woning! Een uitvalscherm is ook een van de meest traditionele manieren om de zon te weren. Husol produceert drie typen uitvaschermen: de Rondo, de Carre en de Chara.

Van de bovengenoemde types is de Chara wel het neusje van de zalm, vanwege zijn mooie ronde profilering. Zelfs het uitvalprofiel van deze mooie cassette is afgerond! Een uitvalscherm kunt u handmatig of elektrisch bedienen.

Afhankelijk van uw situatie kan worden gekozen uit verschillende types armen: de windvaste of stormvaste arm, en de glij- of balkonarm.

Kortom; voor elke gevel het juiste uitvalscherm!

 


Geef uw zonnescherm een tweede kans!

Doordat wij jarenlange ervaring hebben in het plaatsen van zonwering kunnen wij ook uw zonwering een tweede kans geven. Uw bestaande zonwering hoeft nog niet af te zijn als het doek verkleurd is, wij kunnen het doek van uw zonwering vervangen waardoor de zonwering weer als nieuw is. De bandopwinders worden ook vaak vergeten te onderhouden waardoor deze kapot kan gaan. Het vervangen hiervan is voor ons gesneden koek.

Belt u gerust eens, zodat wij kunnen kijken of uw zonwering nog een tweede kans verdient.
Kastenwanden op maat!
Houten vloeren van de beste kwaliteit
Alleen kwaliteits Laminaat!