Mooie vloeren uitzoeken doe je bij quality parket

VivaFloors PVC vloeren

Vivafloors werd in 2010 opgericht in Goor (Overijssel). Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de grotere merken in Nederland. Vivafloors verkoopt PVC vloeren in twee varianten: lijm en click en heeft een uitgebreide collectie. Vivafloors probeert altijd vernieuwend te zijn en levert altijd de beste kwaliteit. De vloeren worden verkocht via diverse verkooppunten, zoals bij Quality Parket in Donkerbroek. Online bestellen kan ook, de vloer wordt dan via Quality Parket geleverd.

Benieuwd naar de laatste en nieuwste collecties van Vivafloors? Neem hier eens een kijkje in de digitale showroom

Vivafloors, vloeren voor het leven.

Bekijk het online bij VivaFloors

Quality Parket levert de vloeren van Vivafloors

Waarom een PVC Vloer van Quality Parket?

  • Wij werken alleen met vertrouwde fabrieken en hebben hier een  jarenlange relatie mee opgebouwd.
  • Altijd de nieuwste kleuren en innovaties.
  • Wij helpen u de PVC vloer naar binnen te brengen en geven desgewenst een leg-instructie.
  • Wij kunnen de PVC vloer ook perfect afgewerkt voor u leggen.
  • U kunt terecht bij een echte winkel voor al uw vragen.
  • Daarnaast kunt u ons van acht tot acht uur altijd mobiel bereiken, behalve op zon- en feestdagen.

Zoals u ziet zijn er redenen genoeg om voor Quality Parket te kiezen.

Bestellen

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van een mooie vloer voor uw woning. Zijn er vragen, dan kunt u ons altijd bellen tijdens openingstijden op 0516491345.

Andere vloeren bekijken?

Wat is het verschil tussen de verschillende soorten houten vloeren?

Plankenvloer
Een plankenvloer, duoplank of twinplank bestaat uit een drager van berken multiplex met daarop een laag van 3, 4 of 5,5 mm hout naar keuze. Deze vloer is de vervanger van de massieve vloeren. De voordelen van deze plankenvloeren ten opzichte van de massieve planken worden beschreven onder het tabblad duoplank vloeren. Hier vindt u ook foto’s van door ons afgeleverde houten vloeren.

Tapis Vloer
Een tapis vloer is een vloer waaruit het echte ambacht van de vloerenlegger moet blijken. De vloer wordt in de te leggen ruimte op maat gemaakt. Door spaanplaat te leggen en daar bovenop een laag hout te spijkeren en lijmen. De tapis vloeren ziet u vaak in patronen op de vloer liggen. Bekendste is de visgraat vloer, maar ook blokmotief en Hongaarse punt kunnen we zonder problemen voor u leggen. Deze legmethode wordt nader beschreven onder het tabblad tapis vloeren.

Lamelparket
Het lamelparket kennen we allemaal van de vroegere parketvloeren. Meestal werd dit in een beuken of esdoorn kleur gelegd. Lamelparket bestaat uit een drielaags systeem van vuren latten met aan de ene zijde een laag vuren en de ander zijde een zichtzijde met de gewenste houtkleur. De lamelvloeren worden meestal zwevend gelegd. Meer hierover onder het tabblad lamel parket.

Wat moet ik nu kiezen voor vloer?

Als u op zoek bent naar een vloer moet u ten eerste kijken welke ondervloer u heeft. Heeft u een betonnen vloer met daaronder vloerverwarming, dan moet uw vloer anders gelegd worden dan wanneer u een houten vloer heeft. Op vloerverwarming kunnen we twee soorten vloeren leggen namelijk de Cattle vloeren van Dennebos en tapis vloeren. Voor beide geldt een speciale manier van verwerking.

Heeft u geen vloerverwarming, maar wel beton? Dan kunt u ook kiezen wat u wilt want dan kunnen we uw vloer vast verlijmen of zwevend op een ondervloer leggen. Het vast verlijmen van een vloer kan soms wel betekenen dat we uw vloer moeten egaliseren, dit wordt altijd ter plekke door ons beoordeeld. Aan de hand van uw budget kunnen we dan tot een voor u goede keuze komen.

Heeft u een houten ondervloer? Ook dan kunt u met de juiste voorzorgsmaatregelen alle vloeren kiezen die u wilt. Afhankelijk van de vlakheid van de ondervloer kunnen we kiezen om deze van tevoren te egaliseren met plaatmateriaal.

Maakt het dan nog uit wat voor houtsoort ik kies?.

In principe niet, maar sommige houtsoorten zijn minder geschikt voor verwerking op vloerverwarming. Daarnaast zijn er ook soms situatie waarin een bepaalde houtsoort minder geschikt is. Dit kunnen we u in een persoonlijk gesprek altijd uitleggen.