Het beste laminaat wordt

door u uitgezocht en gelegd

door de vakman van Quality Parket

De mooiste laminaatsoorten

door u uitgezocht en gelegd

door de vakman van Quality Parket

Bent u op zoek naar een laminaatvloer? Quality Parket is dé leverancier van laminaat in de gemeente Ooststellingwerf en ver daarbuiten.

Rene Dam | Quality Parket

Quality Parket is gespecialiseerd in vele soorten laminaatvloeren.

We leveren en leggen alle gerenommeerde merken

Quick Step laminaat

Met de ruime keuze aan laminaatvloer-ontwerpen van Quick-Step’ kun je een echt bijzondere woning... Lees verder…

Hoomline laminaat

De in Europa geproduceerde Hoomline laminaatcollectie bestaat uit diverse collecties, allen voorzien... Lees verder…

Vitality Laminaat

De producten van Vitality kenmerken zich door perfecte kwaliteit en sfeervolle dessins. Lees verder…

Egger Laminaat

Iedereen die kiest voor een EGGER laminaatvloer kiest een vloer van de hoogste kwaliteit, Lees verder…

Bent u op zoek naar een laminaatvloer?

Quality Parket is de leverancier van laminaat in de gemeente Ooststellingwerf. Na een periode van vijf jaar in Oosterwolde, zitten we inmiddels alweer sinds 2013 in Donkerbroek. Door onze jarenlange goede relatie met de grote laminaatmerken hebben wij de hoogste kortingen gekregen en dat merkt u als consument weer aan onze scherpe prijzen.

Waarom zou u uw laminaat bij Quality Parket kopen?

  • Eigen leggers
  • Gedegen advies
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • Dichtbij
Uw laminaat is ons visite kaartje, dus wij willen dat uw vloer er perfect bij ligt. Als u dus zelf wilt leggen krijgt u een spoed cursus laminaat leggen en het telefoonnummer van de legger voor als u er niet uitkomt op een tijdstip dat de showroom gesloten is.

Laminaat zelf leggen of laten doen?

Voor het leggen van een laminaatvloer is altijd wel een broer, oom of een kennis te vinden die dit wel eens gedaan heeft en dit goed kan. Wij kunnen hierin altijd een beetje ondersteuning geven met tips van de vakman, zodat uw mooie vloer er ook echt mooi in komt te liggen. Het nadeel van het zelf leggen van Uw laminaat is dat u geen “leggersgarantie” krijgt. Wij willen dat de vloeren die door ons gelegd zijn er ook echt mooi bij liggen, zodat de klanten reclame voor ons maken. Dit kan alleen als u ten volste tevreden bent, wij komen dan ook graag eens langs na verloop van tijd om eens die paar plintjes vast te zetten. Dat is geen probleem en hoort allemaal bij onze service. Een ander voordeel van het laten leggen van uw laminaatvloer is dat wij uw laminaat een stuk sneller en mooier kunnen leggen, omdat wij hier veel ervaring in hebben. Wij proberen door het gratis zagen van uw keukenplint of deuren of het inzagen van uw kozijnen (indien mogelijk) een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken. Wij zullen u dus altijd aanraden om uw laminaat door ons te laten leggen. 

Ons laminaat vindt u in veelal terug in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Maar door onze goede naam in de regio vindt u onze laminaatvloeren het meest in Appelscha, Oosterwolde, Donkerbroek, Haulerwijk, Wijnjewoude, Gorredijk, Drachten, Beetsterzwaag en nog vele andere plaatsen in Ooststellingwerf, Opsterland en Smallingerland.

Wij werken alleen met de volgende top laminaat merken:

Quick Step  –  Hoomline laminaat  – Vitality  –  Egger

Daarnaast voeren wij nog een aantal submerken uit dezelfde fabrieken. Deze submerken maken hetzelfde product alleen zijn ze iets aantrekkelijker in prijs.