Alle soorten maatwerkmeubelen vind je bij quality parket

Maatwerkmeubelen

Bij Kastenspecialist Quality Parket bent u op het juiste adres voor alle soorten kasten op maat waaronder:

Daarnaast maken wij ook voor uw kantoor of archiefruimte een kast op maat. Overal waar u een kast op maat wilt hebben kunnen wij een mogelijkheid creëren om iets voor u te betekenen. Op de foto’s krijgt u een kleine indruk van het werk wat we allemaal verrichten.

De kasten worden door ons ingemeten, besteld en bij u thuis op maat gemaakt. Wij creëren onder elk schuin dak of in elke nis een perfecte opbergruimte of kledingkast. Ook bent u bij ons op het juiste adres voor elke op maat gemaakte kast, waarin wij schuifwanden, draaideuren of een klepkast kunnen maken. Ook combinaties van dit alles zijn mogelijk. Wat u bedenkt proberen wij voor u te realiseren. 

Voor elke hoek of kamer een oplossing

Heeft u een kamer over dan kunnen wij daar een complete inloopkast in plaatsen. Bij ons bestaat het fenomeen standaard niet, elke kast wordt op maat gemaakt. Om de keuze wat makkelijker te maken maken we soms wel gebruik van standaard elementen. Maar ook in deze standaard elementen kunt u weer verschillende keuzes maken en dingen naar eigen wens aanpassen. Ook het begrip standaard diepte krijgt bij ons een andere lading. Wij gebruiken standaard een legplank diepte van 56 cm, maar als u er liever voor wilt kiezen om uw kast 100 cm diep te maken, dan kunnen wij zoals u op de foto ziet een kast maken met uittrekbare legplanken. Ook kunt u  uiteraard uw kast slechts 25 cm diep laten maken. Alle opties staan open de keuze is aan u

Wij kunnen altijd vrijblijvend een offerte en/of een 3-d tekening voor u maken. Mocht u een 3d tekening willen laten maken, neem dan vooraf contact met ons op. Wij kunnen dan een afspraak met u maken om alles door te nemen.

Heeft u nog vragen of wilt u per email een prijsindicatie van uw gewenste kast op maat krijgen klik dan hier voor het telefoonnummer of e-mailadres.

Bezoek onze showroom

  • U kunt diverse opstellingen bekijken
  • Direct passend advies bij uw maatvoering
  • Alle beschikbare kleuren voorhanden
  • Alle interieuren direct bekijken en voelen

Wij nodigen u graag uit bij ons in de showroom om onze inbouwkasten en inbouwoplossingen voor de ruimtes te bekijken. Samen met u kunnen we direct een passende oplossing bedenken voor de inbouwkasten voor slapkamer of bijkeuken. U bent van harte welkom in de showroom bij kastenspecialist Quality Parket.

Bij Kastenspecialist Quality Parket bent u op het juiste adres voor alle soorten kasten op maat:

Bijvoorbeeld schuifwandkasten:
Quality Parket biedt u eindeloos veel mogelijkheden om de schuifwandkast te creëren die naadloos aansluit bij uw interieur en inrichting. Heeft u in uw slaapkamer bijvoorbeeld een schuine wand, dan kunnen wij hier kledingkasten onder bouwen op elke gewenste manier. De combinaties in kleuren en uitvoeringen zijn eindeloos.

Verschillende deuren

Om te beginnen bestaat uw kast vaak uit deuren. Alleen hierin zijn de mogelijkheden al eindeloos. Er zijn deuren te krijgen met een houtdecor en deuren in uni-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit spiegeldeuren in diverse kleuren en getinte glaspanelen. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden kunt u een bezoek brengen aan onze showroom of aan de website van onze leverancier www.garobe.com. Ook willen wij graag een indruk geven van de prijzen, maar door de diversiteit in keuze en maatvoering kan dit alleen als u een mailtje met de afmetingen stuurt. U krijgt dan binnen een werkdag een reactie. 

Doorgangsdeuren

Onze schuifdeuren kunnen zowel ‘rollen’ als ‘hangen’. Bij een hangend WDS Air systeem kan de vloer gewoon doorlopen zodat een drempelloze overgang ontstaat naar een aansluitende ruimte. Dit kan een garderobekamer/inloopkast zijn, maar natuurlijk ook een werkplek, hal of ander vertrek. U kunt ook kiezen voor een volledige gelaagd glazen deur.

Scheidingswanden.

Een schuif- of vouwdeur is nuttig voor het her- of verbergen van een kastenwand. Maar met name de schuifwanden, deze zijn uitermate geschikt om als scheiding te dienen tussen twee ruimtes.

Klik hier en wij maken vrijblijvend een offerte op maat met 3d tekening 

Wij leveren onze kledingkasten in Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, noord oost polder, Flevoland, Assen, Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en op vele andere plekken.

Quality Parket
  Oude Tramweg 15
  8435 MA Donkerbroek
  Nederland
  info@qualityparket.nl
  T: +31 (0) 516-491345
  R: +31 (0) 06-28641688

Volg ons op social media