Mooie vloeren uitzoeken doe je bij quality parket

Laminaatvloeren | Hoogkwalitatieve laminaatvloeren, kliklaminaatvloeren

Met de ruime keuze aan laminaatvloerontwerpen van Quick-Step’ kun je een echt bijzondere woning creëren. En dankzij de combinatie van laminaat met vloerverwarming haal je ook het nodige comfort in huis. De onberispelijke kwaliteit van onze producten wordt bevestigd door onze tientallen jaren ervaring als toonaangevend vloerbekledingsmerk.

 

Quick-Step-laminaat: adembenemende designvloeren

Vaak wordt de zogenaamde ‘vijfde wand’ in een kamer over het hoofd gezien. Als je het echter goed aanpakt, kan deze wand je woning nochtans omtoveren tot een goed ontworpen meesterstuk. En een goede aanpak is precies waar Quick-Step voor staat. Onze interne ontwerpers hebben voor hout- en steendessins gezorgd die net echt lijken. Ons doel? Jouw huis omtoveren tot een echte droomwoning.

3 redenen om te kiezen voor een Quick-Step laminaatvloer:

Net echt

Geïnspireerd door de nieuwste trends in de architectuur, mode en design, bedenkt het Quick-Step designteam voortdurend nieuwe vloeren die naturel en authenticiteit uitstralen. Het resultaat? Laminaatvloeren met een ongeëvenaard realisme, zelfs tot in de kleinste details.

De weerstand die je nodig hebt

Quick-Step neemt het beschermen van je vloer ernstig. Slimme innovaties, zoals Scratch Guard & HydroSeal-technologie, zorgen ervoor dat Quick-Step laminaatvloeren uitstekende bescherming bieden tegen krassen, vlekken en zelfs oppervlaktevochtigheid.

Eenvoudige plaatsing

Een Quick-Step vloer leggen is niet moeilijk dankzij het gepatenteerde en wereldberoemde Unilic-kliksysteem. Twijfelt u over de montage van deze vloer? De Quality Parketteurs zijn ware vakmannen en nemen deze klus voor u uit handen.

Waarom laminaat van Quality Parket?

Waarom zou u kiezen voor een laminaatvloer van Quality Parket?

  • Wij werken alleen met vertrouwde fabrieken en hebben hier een  jarenlange relatie mee opgebouwd.
  • Altijd de nieuwste kleuren en innovaties.
  • Wij helpen u het laminaat naar binnen te brengen en geven desgewenst een instructie voor het leggen.
  • Wij kunnen uw laminaat ook perfect afgewerkt voor u leggen.
  • U kunt terecht bij een echte winkel voor al uw vragen.
  • Daarnaast kunt u ons van acht tot acht uur altijd mobiel bereiken, behalve op zon- en feestdagen.

Zoals u ziet zijn er redenen genoeg om voor Quality Parket te kiezen.

Quick Step Classic

Quick-Step heeft met de classic collectie een kwalitatief topproduct voor een zeer aantrekkelijke prijs. Gebruiksklasse w32 met een dikte van 7mm en moderne, frisse dessins zorgen voor een betaalbare top vloer. Een traditionele laminaatvloer verkrijgbaar met een 1, 2 en 3 planksdessin. Leverbaar in 24 kleuren. 

Quick Step Elite

De elite collectie van Quick Step is een vloer met een elegante micro velling. Er is keuze uit 12 frisse en moderne kleuren.

Quick Step Voque

Vogue is het laminaat met de trendkleuren van het bekende Vogue label.

Quick Step Largo

Quick-Step heeft met de Largo een plankenvloer in huis met een lengte van 2m05 en een breedte van 20,5 cm. De vloerdelen zijn voorzien van een 4-zijdige v-groef om nog meer accent te leggen op de lengte van de laminaatdelen. Een ware topper binnen het Quick-Step assortiment.

Andere vloeren bekijken?

Wat is het verschil tussen de verschillende soorten houten vloeren?

Plankenvloer
Een plankenvloer, duoplank of twinplank bestaat uit een drager van berken multiplex met daarop een laag van 3, 4 of 5,5 mm hout naar keuze. Deze vloer is de vervanger van de massieve vloeren. De voordelen van deze plankenvloeren ten opzichte van de massieve planken worden beschreven onder het tabblad duoplank vloeren. Hier vindt u ook foto’s van door ons afgeleverde houten vloeren.

Tapis Vloer
Een tapis vloer is een vloer waaruit het echte ambacht van de vloerenlegger moet blijken. De vloer wordt in de te leggen ruimte op maat gemaakt. Door spaanplaat te leggen en daar bovenop een laag hout te spijkeren en lijmen. De tapis vloeren ziet u vaak in patronen op de vloer liggen. Bekendste is de visgraat vloer, maar ook blokmotief en Hongaarse punt kunnen we zonder problemen voor u leggen. Deze legmethode wordt nader beschreven onder het tabblad tapis vloeren.

Lamelparket
Het lamelparket kennen we allemaal van de vroegere parketvloeren. Meestal werd dit in een beuken of esdoorn kleur gelegd. Lamelparket bestaat uit een drielaags systeem van vuren latten met aan de ene zijde een laag vuren en de ander zijde een zichtzijde met de gewenste houtkleur. De lamelvloeren worden meestal zwevend gelegd. Meer hierover onder het tabblad lamel parket.

Wat moet ik nu kiezen voor vloer?

Als u op zoek bent naar een vloer moet u ten eerste kijken welke ondervloer u heeft. Heeft u een betonnen vloer met daaronder vloerverwarming, dan moet uw vloer anders gelegd worden dan wanneer u een houten vloer heeft. Op vloerverwarming kunnen we twee soorten vloeren leggen namelijk de Cattle vloeren van Dennebos en tapis vloeren. Voor beide geldt een speciale manier van verwerking.

Heeft u geen vloerverwarming, maar wel beton? Dan kunt u ook kiezen wat u wilt want dan kunnen we uw vloer vast verlijmen of zwevend op een ondervloer leggen. Het vast verlijmen van een vloer kan soms wel betekenen dat we uw vloer moeten egaliseren, dit wordt altijd ter plekke door ons beoordeeld. Aan de hand van uw budget kunnen we dan tot een voor u goede keuze komen.

Heeft u een houten ondervloer? Ook dan kunt u met de juiste voorzorgsmaatregelen alle vloeren kiezen die u wilt. Afhankelijk van de vlakheid van de ondervloer kunnen we kiezen om deze van tevoren te egaliseren met plaatmateriaal.

Maakt het dan nog uit wat voor houtsoort ik kies?.

In principe niet, maar sommige houtsoorten zijn minder geschikt voor verwerking op vloerverwarming. Daarnaast zijn er ook soms situatie waarin een bepaalde houtsoort minder geschikt is. Dit kunnen we u in een persoonlijk gesprek altijd uitleggen.