Alle soorten schuifwandkasten vind je bij Quality Parket

Schuifwandkasten

Quality Parket biedt u eindeloos veel mogelijkheden om de schuifwandkast te creëren die naadloos aansluit bij uw interieur en inrichting. Heeft u in uw slaapkamer bijvoorbeeld een schuine wand, dan kunnen wij hier kledingkasten onder bouwen op elke gewenste manier. De combinaties in kleuren zijn eindeloos. Maar ook een kast in uw berging behoort tot de mogelijkheden. U kunt op deze manier wasmachine en droger wegwerken in een kast op maat en daarnaast nog voldoende ruimte overhouden om voorraad in op te slaan. U kunt ervoor kiezen om laden toe te passen of schoenenrekken.

Verschillende deuren

Om te beginnen bestaat uw kast vaak uit deuren alleen hierin zijn de mogelijkheden al eindeloos. Er zijn deuren te krijgen met een houtdecor, deuren in uni-kleuren, spiegeldeuren, etc. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden kunt u een bezoek brengenaan onze showroom of aan de website van onze leverancier www.garobe.com. Ook willen wij graag een indruk geven van de prijzen, maar door de diversiteit in keuze en maatvoering kan dit alleen als u een mailtje met de afmetingen stuurt. U krijgt dan binnen een werkdag een reactie.

inbouwkast interieuren

Om uw schuifwandkast compleet te maken heeft u ook een interieur nodig. Het interieur kan bestaan uit standaard elementen maar ook uit een speciaal voor u op maat gemaakt interieur. U kunt ervoor kiezen om zelf een interieur te ontwerpen met afwijkende maten, zodat bijvoorbeeld uw wasmachine er precies in past, dan maken wij deze voor u op maat tegen een geringe meerprijs. Ook voor de interieuren geldt dat er weer veel keuzevrijheid is in kleur en structuur. Ladeblokken, draadmanden en andere handige opbergaccessoires completeren het opberggemak.

Bij alle onderdelen van uw schuifwandkast kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen, zodat u altijd een schuifwandkast volledig naar uw eigen wensen ontwerpt. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden kunt u onze showroom bezoeken in het hart van de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Onze kwaliteitskasten staan in alle drie noordelijke provincies van Emmen tot Leeuwarden en van Delfzijl tot Sneek. Onze showroom ligt binnen 30 minuten van de meeste grote steden in noord Nederland zoals Assen, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en Leeuwarden

Diverse voorbeelden van praktijksituaties schuifwandkasten

Doorgangsdeuren of scheidingswanden 

Doorgangsdeuren

Onze schuifdeuren kunnen zowel ‘rollen’ als ‘hangen’. Bij een hangend WDS Air systeem kan de vloer gewoon doorlopen zodat een drempelloze overgang ontstaat naar een aansluitende ruimte. Dit kan een garderobekamer/inloopkast zijn, maar natuurlijk ook een werkplek, hal of ander vertrek. U kunt ook kiezen voor een volledige gelaagd glazen deur.

Scheidingswanden.

Een schuif- of vouwdeur is nuttig voor het her- of verbergen van een kastenwand. Maar met name de schuifwanden, deze zijn uitermate geschikt om als scheiding te dienen tussen twee ruimtes.

Klik hier en wij maken vrijblijvend een offerte op maat met 3d tekening 

Quality Parket
  Oude Tramweg 15
  8435 MA Donkerbroek
  Nederland
  info@qualityparket.nl
  T: +31 (0) 516-491345
  R: +31 (0) 06-28641688

Volg ons op social media