Uw dure vloeren worden in topconditie

gehouden door de vakmannen van Quality Parket

Goed onderhoud aan uw vloeren

is belangrijk voor de conditie van het hout.

Laat je voorlichten door de vakman van Quality Parket.

Het onderhoud van uw houten vloer is het belangrijkste om uw houten vloer in topconditie te houden.

Rene Dam | Quality Parket

Wij raden aan uw vloer met de daarvoor bedoelde producten schoon te maken, maar u ontkomt er niet aan om de vloer daarna weer een onderhoudsbeurt te geven. Het parketschuren is onder te verdelen in twee gedeeltes namelijk de grote schuurbeurt en de kleine schuurbeurt. Weet u niet waar uw vloer behoefte aan heeft, dan kunnen wij vrijblijvend bij u langskomen om uw vloer te bekijken.

Grote schuurbeurt voor uw houten vloer

Grote schuurbeurt 

Tijdens het stofvrij schuren van uw houten vloer wordt uw vloer volledig kaal geschuurd en volledig opnieuw behandeld. Voor de meeste vloeren geldt dat parketschuren slechts 3 tot 5 keer gedaan kan worden afhankelijk van de gekozen materiaaldikte. Na het schuren van uw houten vloer kan deze dan door ons in de olie of in de lak gezet worden. Onze leggers zijn gespecialiseerd in parketschuren en krijgen daardoor uw vloer weer in nieuwstaat. Het is ten zeerste af te raden om het schuren van uw houten vloer zelf te doen. Wij kunnen dit voor u doen vanaf € 25,= p/m². Tijdens het schuren maken wij gebruik van een stofafzuigsysteem met een stofklasse M certificering, waardoor uw parket nagenoeg stofvrij geschuurd kan worden.

Wilt u meer informatie klikt u dan hier of belt u ons voor een afspraak 0516-491345.

Kleine Schuurbeurt voor uw houten vloer

Kleine Schuurbeurt

Het is niet altijd nodig om uw parket volledig kaal te schuren. De kleine schuurbeurt is erop gericht om uw vloer te voorzien van een nieuwe olielaag. Wij schuren uw geoliede vloer licht op met een slijpnet, vervolgens lopen wij uw vloer na op eventuele losliggende plinten en spannen wij uw vloer op (indien mogelijk). Na het stofzuigen wordt de vloer opnieuw in de olie gezet en een dag later kunt u uw meubels terugplaatsen. Deze behandeling zorgt er niet voor dat de diepere krassen en zwaar vervuilde plekken wegtrekken. De kleine schuurbeurt is redelijk goed zelf te doen, u kunt dan uw materialen bij ons aanschaffen en onze poetsmachine huren. Beter is om het door ons te laten doen u heeft er dan geen zorgen over dat de vloer weer in topconditie komt. Als wij het voor u doen kan dat al vanaf € 7,= p/m².

Wilt u meer informatie klikt u dan hier of belt u ons voor een afspraak 0516-491345.

Wij kunnen uw houten vloer schuren in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Wij komen vrijblijvend langs om uw houten vloer te bekijken dus ook als u in Oosterwolde, Assen, Drachten, Heerenveen, Gorredijk, Smilde of Appelscha woont.