De beste zonwering vind je bij quality parket

Zonwering – Terrasscherm of Knikarmschermen

Een terrasscherm, ook wel knikarmscherm, van Husol is een hoogwaardig terrasscherm, uitgevoerd in zwaar aluminium en gemaakt in Nederland. Door het gebruik van dikke aluminium profielen wordt een waardevolle investering en een lange levensduur gegarandeerd. Wij leveren de knikarm in verschillende types o.a. de cassettemodellen en 2 of 3 buis systemen. Ook kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren voor zowel de kast als voor de doeken. Voor gemotoriseerde schermen werken wij uitsluitend met de topproducten van Somfy.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in onze showroom over welk type scherm in uw situatie het beste past.

Onze terrasschermen hangen bv in Oosterwolde, Donkerbroek, Appelscha, Gorredijk, Beetsterzwaag, Drachten en op nog vele andere plekken. Kiest u voor zonwering van Quality Parket dan bent u gegarandeerd van een scherpe prijs voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Zonwering op maat

Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonwering. Wij werken uitsluitend met zonwering van Nederlandse of Duitse makelij, omdat we alleen dan de kwaliteit kunnen garanderen die wij graag willen leveren. Kiest u voor zonwering van Quality Parket dan bent u gegarandeerd van een scherpe prijs voor een kwalitatief hoogwaardig product. Wij werken dan ook uitsluitend met motoren van Somfy. Somfy motoren blinken uit in de enorme keuzemogelijkheden en de uitmuntende kwaliteit en service.

Andere zonwering bekijken?

De houten vloeren van Quality Parket.

Wij leveren en leggen alle soorten houten vloeren van massief tot tapis.
Parketschuren doen wij ook om van uw bestaande vloer weer de mooie vloer te maken die het ooit was.

De kasten van Quality Parket.

Bij ons kunt u terecht voor inbouwkasten, schuifwanden en inloopkasten van een uitzonderlijke kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Wij werken uitsluitend met Nederlandse topleveranciers.

Het laminaat van Quality Parket.

Bij ons vindt u alleen laminaat van de betere merken tegen scherpe prijzen. Wij kunnen alle vloeren leggen en zijn o.a. leverancier van Quick Step, Vitality, Douwes Dekker en LocFloor.

 

De showroom van Quality Parket.

In onze showroom kunt u alle vloeren en kasten bekijken. U wordt op een vakkundige wijze geholpen om tot een keuze te komen. Wij kunnen voor elk budget een passende oplossing zoeken.

Quality Parket
  Oude Tramweg 15
  8435 MA Donkerbroek
  Nederland
  info@qualityparket.nl
  T: +31 (0) 516-491345
  R: +31 (0) 06-28641688

Volg ons op social media