De beste zonwering vind je bij quality parket

Zonwering – Markiezen

Een markies is de meeste effectieve manier van zonweren! Want ook aan de beide zijkanten van een raam of tuindeur krijgt de zon niet de gelegenheid om naar binnen te schijnen. Door de markies te vervaardigen in een zogenaamd pet-model, kan toch een juiste doorloophoogte gecreëerd worden!

Misschien hoort het gewoon bij uw huis: dat mooie afgeronde, die galante uitstraling! De markiezen zijn bij ons te krijgen in traditioneel grenen hout, maar ook in hardhout en aluminium.

Daarnaast blijft de markies haar nostalgische karakter behouden, vanwege de chique gefreesde sierranden in de hardhouten of grenen houten omkasting. De kleur van deze omkasting en van de aluminium of houten slagen bepaalt u zelf!

Wederom hebben wij hier weer een Nederlands product gekozen, zodat de service en garantie optimaal gewaarborgd zijn. Kiest u voor zonwering van Quality Parket dan bent u gegarandeerd van een scherpe prijs voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Zonwering op maat

Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonwering. Wij werken uitsluitend met zonwering van Nederlandse of Duitse makelij, omdat we alleen dan de kwaliteit kunnen garanderen die wij graag willen leveren. Kiest u voor zonwering van Quality Parket dan bent u gegarandeerd van een scherpe prijs voor een kwalitatief hoogwaardig product. Wij werken dan ook uitsluitend met motoren van Somfy. Somfy motoren blinken uit in de enorme keuzemogelijkheden en de uitmuntende kwaliteit en service.

Andere zonwering bekijken?

De houten vloeren van Quality Parket.

Wij leveren en leggen alle soorten houten vloeren van massief tot tapis.
Parketschuren doen wij ook om van uw bestaande vloer weer de mooie vloer te maken die het ooit was.

De kasten van Quality Parket.

Bij ons kunt u terecht voor inbouwkasten, schuifwanden en inloopkasten van een uitzonderlijke kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Wij werken uitsluitend met Nederlandse topleveranciers.

Het laminaat van Quality Parket.

Bij ons vindt u alleen laminaat van de betere merken tegen scherpe prijzen. Wij kunnen alle vloeren leggen en zijn o.a. leverancier van Quick Step, Vitality, Douwes Dekker en LocFloor.

 

De showroom van Quality Parket.

In onze showroom kunt u alle vloeren en kasten bekijken. U wordt op een vakkundige wijze geholpen om tot een keuze te komen. Wij kunnen voor elk budget een passende oplossing zoeken.

Quality Parket
  Oude Tramweg 15
  8435 MA Donkerbroek
  Nederland
  info@qualityparket.nl
  T: +31 (0) 516-491345
  R: +31 (0) 06-28641688

Volg ons op social media